Program

11 Octombrie, 13:00 – 20:30

 

Aflată la cea de-a noua ediţie, Biz PR Awards 2019, conferinţa dedicată PR-ului şi comunicării digitale, prezintă cele mai noi instrumente de lucru şi tehnologii pe care le au la dispoziţie profesioniştii din domeniu.
Află alături de cei mai buni specialişti din domeniu tendinţele care modelează PR-ul viitorului şi reperele care dau tonul schimbării!
Lansare Exclusivă – Studiu Biz şi Unlock Market Research despre industria de PR şi Top Agenţii de PR
O radiografie a industriei de PR din România ce ia în calcul atât indicatori de business, cât şi indicatori calitativi, rezultaţi din analiza aşteptărilor şi a percepţiilor pe care clienţii serviiciilor de PR le au faţă de agenţiile de comunicare cu care lucrează.

13:00 -14:00

Registration & Welcome Coffee

Înregistrarea participanţilor

14:00 -14:30

OPENING PANEL

Ruxandra Vodă, Corporate Communications Director, Telekom Romania în dialog cu Marta Ușurelu, Business Owner Biz

14:30 -15:30

PR DEMYSTIFIED – PANEL DISCUSSION

PR-ul între teorie și practică, între percepție și realitate: dezbatem 10 mituri din industrie alături de unii dintre cei mai experimentați profesioniști din domeniu. Cum se vede industria din interior? Ce cred clienții? Cu ce așteptări vine noua generație de experți din domeniu și ce bagaj au acumulat veteranii industriei? O discuție onestă și la obiect, cu cărțile pe masă și toate armele comnunicării ascuțite la maximum.

Speakeri:

Crenguța Roșu, Managing Partner, DC Communication
Cristina Stănciulescu, Jurnalist și blogger, cristinastanciulescu.ro
Daniela Ene, Senior Manager PR & Specialties, URBB
Marian Ionescu, Vlogger, Mariciu

15:30 -16:00

Coffee Break

16:00 -16:30

CREATOLOGY 2.0 – THE PR AGENCY OF TOMORROW

Cum arata agenția de PR în 2019, cu ce provocări se confruntă modelul clasic de business și care sunt factorii care influențează nevoia de schimbare.
Cum ne adaptăm, cum arată procesul creativ dintr-o agenție de PR, cum ne asigurăm că ne păstrăm relevanța și cum facem să identificam trendurile.
Care sunt aceste trenduri și cum influențează comunicarea brandurilor/ abordarea agențiilor? (Z Generation, Gamification, Empowered Parenting, Technology & Automation)

Speakeri

Oana Nedelea, Head of Creative Planning, McCann PR
Andrei Alexandru, Head of Strategy, McCann PR
Claudiu Dobriță, Creative Director, McCann PR

16:30 -17:00

CREATIVITY AT ITS BEST: BOLD IDEAS WITH AN IMPACT ON THE BUSINESS ENVIRONMENT AND COMMUNITIES

Cum se naște creativitatea dincolo de ideile “drăguțe” care sună bine în sala de brainstorming sau în slide-urile de PPT? Cum facem ca ideile wow, “de festival”, să rezolve probleme reale din business sau din comunitate și să fie mai mult decât niște exponate într-un concurs de frumusețe? Descoperim împreună cum creativitatea nu este doar un proces de lucru, ci o atitudine permanentă, un comportament constant și consecvent, iar “mușchiul creativ” se antrenează zi de zi. Ne uităm cum abordări creative de tipul earned first, cu un puternic nucleu de brand și customer experience, reușesc să construiască și să consolideze reputația, să câștige atenția consumatorilor, să fie newsworthy pentru presă, să genereze engagement și sharability în rândul influencerilor și formatorilor de opinie.

Speakeri

Joaquin Bonilla, Executive Creative Director, Golin
Andrada Busuioc, Head of Corporate Division, Golin
Irina Roncea, Managing Director, Golin

17:00 -18:00

Let’s speak about the “unspeakable” topic: PITCHES

Despre pitchuri în PR. Ghid de bune practici. Do`s & dont`s.

Speakeri

Monica Jitariuc, Managing Director, MSL The Practice
Oana Bulexa, Managing Director, MSL The Practice
Marta Ușurelu, Business Owner, Biz

18:00 -19:00

Networking Cocktail Reception

19:00 -20:30

GALA BIZ PR AWARDS 2019

Lansarea studiului TOP PR România – Ediția a VII-a
Studiul este realizat de Biz și Unlock Market Research și analizează performanțele de business ale agențiilor de comunicare, precum și imaginea pe care acestea o au în rândul clienților care plătesc servicii de consultanță în comunicare.

BIZ PR AWARDS GALA 2019
În PR contează relevanţa. Contează eficienţa şi creativitatea. Contează oamenii şi experienţa. Contează rezultatele măsurate în premii, dar mai ales cele măsurate în performanţa de business.
Revista Biz şi Unlock Market Research au realizat un studiu despre industria de PR din România şi un top al agenţiilor, pe baza căruia îi premiem pe cei mai buni specialişti ai industriei româneşti de relaţii publice.

Premiile vor fi acordate astfel:

• Trofeul BIZ PR 2019
• Premiul pentru performanță în business
• Premiul pentru performanță în business (categoria small consultancy)
• Premiul pentru cea mai creativă agenție de PR
• Premiul de excelenţă în PR
• Premiul Profesionistul Anului în PR
• Premii pentru inovație în comunicare
• Premii pentru creativitate în comunicare