fbpx

Program

Programul este în curs de actualizare

11 Octombrie, 12:00 – 21:00

 

Aflată la cea de-a noua ediţie, Biz PR Awards 2019, conferinţa dedicată PR-ului şi comunicării digitale, prezintă cele mai noi instrumente de lucru şi tehnologii pe care le au la dispoziţie profesioniştii din domeniu.
Află alături de cei mai buni specialişti din domeniu tendinţele care modelează PR-ul viitorului şi reperele care dau tonul schimbării!
Lansare Exclusivă – Studiu Biz şi Unlock Market Research despre industria de PR şi Top Agenţii de PR
O radiografie a industriei de PR din România ce ia în calcul atât indicatori de business, cât şi indicatori calitativi, rezultaţi din analiza aşteptărilor şi a percepţiilor pe care clienţii serviiciilor de PR le au faţă de agenţiile de comunicare cu care lucrează.

12:00 - 13:00

Registration & Welcome Coffee

Înregistrarea participanţilor

13:00 - 13:30

OPENING KEYNOTE SPEAKER

13:30 - 14:30

PR DEMYSTIFIED – PANEL DISCUSSION

Industria de PR este într-o continuă transformare, iar provocările cu care se confruntă la ora actuală profesioniștii din industrie sunt din ce în ce mai diverse și complexe. De la dificultățile ce țin de new business și managementul relațiilor cu clienții, la cele legate de digitalizare și criza forței de muncă specializate – toate acestea sunt zi de zi pe agenda managerilor din comunicare.  

14:30 - 15:00

Coffee Break

15:00 - 16:30

INDUSTRY TRENDS. IS YOUR TEAM READY FOR THE FUTURE?

Limitele dintre marketing, PR, publicitate și digital se estompează, iar comunicarea cross-channel este una dintre sintagmele cel mai des folosite în definirea strategiilor de campanie. În tot acest context, este de la sine înțeles că profesioniștii industriei de comunicare au din ce în ce mai mult nevoie de pregătire multidisciplinară ca să facă față cu brio provocărilor jobului lor.

16:30 - 17:00

Coffee Break

17:00 - 18:30

INFLUENCER PR: WHERE PUBLIC RELATIONS AND SOCIAL MEDIA INTERSECT (PANEL DEBATE)

Nu mai este pentru nimeni din industrie o noutate că social media joacă un rol primordial în influențarea deciziei de cumpărare a consumatorilor toată lumea. Cine sunt influencerii și cum îi poți include în strategia ta de comunicare, dar mai ales care este ROI-ul pe care-l pot ei aduce brandului tău?

Teme de discuție

  • ”Piața” influcerilor
  • Cum faci selecția influencerilor
  • Tipuri de conținut: pot fi influenceri și din afara zonei de entertainment?
  • Politica editorială a brandului vs. politica editorială a influencerului
  • Monetizarea conținutului
  • Transparența comunicării
18:30 - 19:00

Networking Cocktail Reception

19:00 - 21:00

GALA BIZ PR AWARDS 2019

Lansarea studiului TOP PR România – Ediția a VIII-a
Studiul este realizat de Biz și Unlock Market Research și analizează performanțele de business ale agențiilor de comunicare, precum și imaginea pe care acestea o au în rândul clienților care plătesc servicii de consultanță în comunicare.

BIZ PR AWARDS GALA 2019

În PR contează relevanţa. Contează eficienţa şi creativitatea. Contează oamenii şi experienţa. Contează rezultatele măsurate în premii, dar mai ales cele măsurate în performanţa de business.

Revista Biz şi Unlock Market Research au realizat un studiu despre industria de PR din România şi un top al agenţiilor, pe baza căruia îi premiem pe cei mai buni specialişti ai industriei româneşti de relaţii publice.

Premiile vor fi acordate astfel:

1. Premiul pentru notorietate în PR
2. Premiul pentru cea mai bună reputaţie în PR
3. Premiul pentru cea mai rapidă ascensiune
4. Premiul pentru performanţă financiară
5. Premiul pentru performanţă în PR
6. Premiul pentru creativitate în PR
7. Premiul de excelenţă în PR